اقتدار پهپادی ارتش با نمایش صدها فروند پهپاد


اقتدار پهپادی ارتش با نمایش صدها فروند پهپاد

تهران- ایرنا- رییس ستادکل نیروهای مسلح و فرمانده کل ارتش با حضور در منطقه عمومی تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش از یگان‌های پهپادی حاضر در تمرین سان دیدند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش، در این برنامه سرلشکر محمد باقری رییس ستادکل نیروهای مسلح و سرلشکر عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش از یگان‌های پهپادی شامل صدها فروند انواع پهپادهای رزمی که در مسیری به طول بیش از یک کیلومتر مستقر شده‌اند، سان دیدند.

همچنین پس از این مراسم سردار سرلشکر محمد باقری رییس ستادکل نیروهای مسلح و امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش از یگان‌ها و سامانه‌های پهپادی ارتش که در قالب یک نمایشگاه به نمایش در آمده بازدید کردند.

در این نمایشگاه که شامل دستاوردهای پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران متشکل از پهپادهای عملیاتی از نیروهای چهارگانه ارتش است، صدها فروند انواع پهپادهای رزمی، بمب‌افکن، رهگیر، شناسایی و مراقبتی، جنگالی، انتحاری و ... به نمایش در آمده است.

دستاوردهای پهپادی ارتش از جمله پهپادهای کمان، کرار، کیان، سیمرغ، انواع مهاجر، انواع ابابیل، یسیر، صادق، حازم، انواع مولتی روتورهای رزمی و پشتیبانی رزمی و ... با قابلیت اجرای عملیات در محیط جنگ الکترونیک و مجهز به سامانه‌های اخلال و فریب راداری از جمله سامانه‌هایی بودند که رییس ستادکل نیروهای مسلح و فرمانده کل ارتش از آنها در این نمایشگاه بازدید کردند.

همچنین در این نمایشگاه برای نخستین بار از تعدادی از محصولات جدید در حوزه پرنده‌های بدون سرنشین رونمایی شد.

در آغاز این مراسم و در مراسم سان دیدن از یگان‌های پهپادی مستقر، فرماندهان نیروهای چهارگانه ارتش، سردار سرلشکر باقری و امیر سرلشکر موسوی را همراهی کردند.

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟


ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های آن همواره نقش مهمی در حفظ تمامیت ارضی کشورمان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی داشته‌اند. نیروی زمینی ارتش یکی از نیرو‌هایی است که در هنگام حمله ارتش بعثی به کشورمان در نوک پیکان دفاعی کشورمان قرار داشت.

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

این نیرو قوی‌ترین لشکر در منطقه غرب آسیا که لشکر ۹۲ زرهی اهواز بود را در اختیار داشت. این لشکر به قدری قدرتمند بود که وقتی رزمایش برگزار می‌کرد، ارتش کشور‌های همسایه به حالت آماده باش در می‌آمدند.  هنگامی که ارتش بعثی عراق به کشورمان حمله کرد؛ این نیرو که دلاوران و قهرمانان بسیاری را به خود دیده است و نام بسیاری از آن‌ها برای ما آشناست و برخی دیگر از آن‌ها نیز گمنام و یا کمتر شناخته شده هستند در مقابل متجاوز ایستاد. همین قهرمانان عملیات‌های مهمی را در این دوران انجام دادند که می‌خواهیم یکی از این دلاورمردان را معرفی کنیم.

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی مقاومت کرد؟

امیر سرلشکر شهید غلامرضا مخبری یکی ازفرماندهان مبتکر و خلاق نیروی زمینی ارتش است که در ۲۳ دی ماه سال ۱۳۲۳ در قوچان از توابع استان خراسان رضوی و در یک خانواده مذهبی و فرهیخته چشم به جهان گشود. دوران ابتدایی را در دبستان «دارا» و دبیرستان را هم در محل زادگاهش گذراند و به علت علاقه به نظامی گری در سال ۱۳۴۳ وارد دانشگاه افسری ارتش در تهران شد. پس از گذشت سه سال توانست تا با درجه ستوان دومی از این دانشگاه فارغ التحصیل شده و برای طی دوره مقدماتی به شیراز رفت. دوره مقدماتی را که به اتمام رساند به عضویت تیپ لشکر ۱۶ زرهی قزوین درآمد.

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

غلامرضا دوره مقدماتی را که به پایان رساند، دوره عالی فرماندهی  و ستاد در دافوس را هم در سال ۱۳۵۷ گذراند که این ایام با پیروزی انقلاب اسلامی و اتفاقات آن مصادف شده بود.  

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

انقلاب اسلامی که پیروز شد، او نیز مانند سایر ارتشیان وفادار به امام، انقلاب و کشور به خدمت در ارتش ادامه داد. مخبری در سال ۱۳۵۸ و با بروز ناآرامی‌ها و حوادث گوناگون در کردستان با عنوان فرماندهی یگان اعزامی از لشکر ۱۶ زرهی قزوین به این منطقه رفت تا ضد انقلاب را تار و مار کند. ماموریت او در این مناطق تا ۶ ماه ادامه داشت که همه این مدت در منطقه مهاباد گذشت. اما این پایان کار سرگرد شهید غلامرضا مخبری نبود و یکسال پس از آن یعنی در سال  ۱۳۵۹ و با تهاجم رژیم بعثی به کشورمان او نیز به عنوان فرمانده گردان ۱۲۵ پیاده مکانیزه تیپ دوم لشکر ۱۶ زرهی قزوین به فرماندهی سرهنگ سیروس لطفی به منطقه خوزستان و دهلاویه اعزام شد.  

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

فرماندهی که در آزادسازی بستان نقش موثری داشت

سرگرد مخبری یکی از فرماندهان موثر در آزادسازی بستان در عملیات طریق القدس بود و با حضور در منطقه رقابیه نقش فعالی در آزادسازی این منطقه و به خصوص پل سابله که در فتح نهایی بسیار حیاتی بود، داشت. او به همراه همرزمش شهید سرتیپ مسعود منفرد نیاکی در لشکر ۹۲ زرهی اهواز چنان رشادت و شجاعتی از خود نشان داد که سپهبد شهید علی صیاد شیرازی در منطقه عملیاتی به او درجه سرهنگی اهدا کرد.

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

سرتیپ سیروس لطفی که در عملیات پل سابله ظاهراً فرمانده رده بالاتر شهید مخبری بود، بعد از تشریح وضعیت عملیات و پیروزی نیرو‌های تحت امر شهید مخبری در خاطر‌های که در کتاب «میان خون» آمده، می‌گوید: «ابتکار و شجاعت مخبری مستحق یک تشویق آنی بود؛ لذا در همان حال عملیات با بیسیم از تیمسار صیادشیرازی، فرمانده نیروی زمینی دعوت کردم که برای دادن درجه تشویقی به این سرباز مخلص و فداکار اسلام خود را به پل سابله برساند. هنگامی که تیمسار صیادشیرازی رسید، چون درجه نداشتیم یکی از درجه‌های خود را کندم و به ایشان دادم تا با دست خودشان آن را به شانه‌های مخبری نصب کنند.»

فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش معتقد بود که کردستان نیازمند به فرماندهانی شجاع و از خود گذشته دارد و به همین دلیل هم سرهنگ دوم غلامرضا مخبری به لشکر ۲۸ سنندج منتقل شد و به سمت «معاونت فرماندهی تیپ یکم» منصوب شد.

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

عروج به سوی معبود...

عصر یازدهمین روز از دی ماه سال ۱۳۶۱ بود که سرهنگ غلامرضا مخبری پس از بازدید از گردان ۱۱۶ و در حالی که به طرف سردشت در حال حرکت بود در دامنه کوه‌های «داش ساوین» در کمین ضد انقلاب به شهادت رسید. پادگان تیپ ۲ زرهی زنجان، مزین به نام این فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

خاطرات همرزمان شهید مخبری از او

یکی از همرزمان شهید مخبری رشادت‌های او در دفاع مقدس را چنین روایت می‌کند: یکی از جلوه‌های رشادت شهید مخبری در دفاع مقدس این بود که او تنها با یک گردان در مقابل ۱۲ گردان کماندویی بعثی ایستاد. اما یک گردان مرد، با فرماندهی از جنس غیرت و مخبری کار خود را کرد و چه زیبا به امام عرضه داشت: «تا لحظ‌های که نیروی ایمان و تا لحظه ای که خون در رگ‌های این جوانان وطن و سربازان اسلام در جریان است، نه تنها صدام، بلکه هر یک از مزدورانی که بخواهند چشم خود را بهسوی خاک ایران بدوزند، زنده نخواهند ماند». امام فرمود: «شما به حقید، همانطوری که امام سیدالشهدا (ع) به حق بود و یزید و بنیامیه را رسوا کرد. شما هم در این نبرد‌های بزرگ مثل آبادان، تنگه چزابه، بستان کاری کردید که اعجاز بود.»

کدام فرمانده ارتش با یک گردان در برابر ۱۲ گردان کماندوی بعثی ایستاد؟

شهید مخبری به امام خمینی (ره) چه گفت؟

امیر سرلشکر شهید غلامرضا مخبری در یکی از سخنرانی‌های خود در نزد امام خمینی (ره) سخنانی را مطرح می کند که به شرح زیر است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

با عرض تسلیت وفات حضرت فاطمه زهرا (س) به حضور حضرت امام زمان (عج) و حضرت امام خمینی، و با عرض تشکر از حضور امام، به خاطر پذیرش رزمندگان به حضورشان، بنده به نمایندگی از رزمندگان قسمت بستان و چزابه که الآن در حضور امام هستیم، می‌خواستم چند کلمه به طور خلاصه به حضور امام و ملت شهیدپرور ایران عرض کنم. کشور مزدور عراق و سربازان و جنگنده‌های پوچ عراق که در ۱۷ ماه قبل از مسائل داخل کشور ما سوءاستفاده کرده بودند و به داخل کشور ما رسوخ کردند، در حال انحطاط و بدبختی روز به روز از بین می‌روند. نشانه‌های این انحطاط از ماه‌ها قبل کاملاً روشن و مشخص گردیده است. شکست حصر آبادان، فتح بزرگ بستان، نشانه‌های بسیار خوبی بود که صدام و صدامیان و آن‌هایی که صدام را حمایت می‌کنند، بدانند که دیگر بایستی فرار را برقرار ترجیح دهند.

صدام باز هم نفهمید. پس از فتح بستان که خود من و تعداد بسیار زیادی از این رزمندگان افتخار شرکت در آن را داشتیم، می‌توانست درس بسیار بزرگی برای مزدوران عراق باشد، زیرا اجسادی که در جلوی پای سربازان ایران، سربازان اسلام افتاده بود خود نشانهٔ بسیار بارزی از انحطاط دشمن بود.

صدام خواست یکبار دیگر قدرت خود را بیازماید. عملیات چزابه را آزمایش کرد. حضرت امام نگران شده بودند، زیرا صدام با تدارکی که دیده بود حق داشت که آن ادعا را بکند. صدام حق داشت با آن تدارک چندماه‌های که پس از شکست بستان دیده بود و با آن وضعیت آن ادعا را قبل از حمله بکند و بگوید که من بستان را گرفته‌ام؛ ولی همه شاهد بودند، خدای بزرگ شاهد بود که در آن شب در شب ۱۱/۱۷ فقط یک گردان رزمنده، فقط یک گردان با تعدادی برادران سپاه و بسیج، جلوی یورش ۱۲ گردان کماندوی دشمن را مردانه گرفتند و اجازه ندادند که صدام به آن ادعای کثیف خودش برسد.

حضرت امام!

اطمینان داشته باشید که تا لحظه‌ای که نیروی ایمان و تا لحظه‌ای که خون در رگ‌های این جوانان وطن و سربازان اسلام در جریان است، نه تنها صدام بلکه هیچ یک از مزدورانی که بخواهند چشم خود را به سوی خاک ایران بدوزند زنده نخواهند ماند

واکنش مقام بلندپایه ارتش به تهدیدات جنگی آمریکا؛ غافلگیر نخواهیم شد /از کرده خود پشیمان خواهید شد

واکنش مقام بلندپایه ارتش به تهدیدات جنگی آمریکا؛ غافلگیر نخواهیم شد /از کرده خود پشیمان خواهید شد

ایسنا نوشت: رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها در شرایطی نیستند که بخواهند جبهه جنگی را باز کنند، اظهار کرد: مردم مطمئن باشند فرزندان سرباز و بسیجی‌شان غافلگیر نخواهند شد و اگر دشمن بخواهد حرکتی کند، او را از کرده‌اش پشیمان می‌کنیم.

 امیر احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش در برنامه‌ای تلویزیونی با بیان این آرزو می کنیم خدوند توفیق ادامه راه سردار سلیمانی را به همه مشتاقان کرامت بفرماید» درباره آغاز همراهی ارتش و سپاه قدس توضیح داد: وقتی سال 2014 امریکایی ها با فضاحت منطقه را ترک کردند و مسئولیت و ماموریت فشار را به داعش سپردند، هم کمک تسلیحاتی می کردند و هم کشورهای منطقه پول می دادند و داعش در یک فرصت زمانی کوتاه توانست بخش های زیادی از سوریه و و یک سوم عراق را بگیرد.

وی افزود: شرایط وانفسایی بود و کار از دست همه خارج شده بود. وقتی گزارش ها خدمت فرمانده کل قوا رسید به این شکل بود که سوریه از دست رفته است و تا پشت کاخ بشار اسد آمده اند و عراق هم یک ماه دیگر کارش تمام است. حضرت آقا فرمودند مگر شما به خدا اعتقاد ندارید؛ به خداوند اتکا کنید و دنبال کار را بگیرید؛ این مسولیت و ماموریت مهم را به مالک اشتر سپاه خود یعنی حاج قاسم سپرد.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش خاطر نشان کرد: وقتی سردار سلیمانی وارد عراق شد یک وضعیت وانفسایی بود؛ مردم اینها را نمی دانند؛ ارتش ها قالب تهی کرده بودند و پادگان ها را رها کرده بود. بسیاری از مهمات و تجهیزات ارتش سوریه نیز در دستان داعش بود. رعبی که داعش ایجاد کرده بودند اینطور بود که مثل قوم مغول پیش از اینکه به شهری برسند مردم آنجا را تخلیه کرده بودند؛ در این وانفسایی اوج مدیریت، اقتدار و صلابت اینطور بود که اگر بخواهم یک جمله درباره سردار بگویم به کلام امیرالمونین استناد می کنم که می فرماید:  «عَظُمَ الْخالِقُ فی اَنْفُسِهِمْ، فَصَغُرَ ما دُونَهُ فی اَعْیُنِهِمْ» یعنی خدا اینقدر در جان او بزرگ است که دیگران رنگ می بازند.

امیر پوردستان افزود: او در چنین شرایطی آمد و اولین کاری که کرد به ارتش های مرده و بی روح عراق و سوریه جان داد. نیروهای مردمی را پای کار آورد. یکسری ظرفیت هایی در کشور بود. سپاه به عنوان یک نیروی عمده پشتیبان سپاه قدس بود و ارتش هم اعلام آمادگی کرد. در وهله اول پشتیانی لجستیکی را ارتش عهده دارشد. هواپیماهای ارتش مهمات و نفرات را از سوریه به دمشق منتقل می کردند. بخش زیادی از این امکانات و مهمات در کالیبرهای مختلف و انواع موشک ها توسط نیروی زمینی تامین می شد. روزانه چندین تریلی مهمات بارگیری می کردیم؛ بخشی در فرودگاه توسط هواپیماها بارگیری می شد و به دمشق می رفت. بخشی ر ا در مرز خسروی می‌بردیم و تریلی‌های عراقی بارگیری می‌کردند.

وی اظهار کرد: امکانات لجستیکی سوریه را ارتش وارد می کرد. در مرحله بعدی درخواست دادم از نیروهای نسانی هم بتوانیم کمک بگیریم، چون احساس می کردم میدان آموزش مبتنی بر عمل هم باز شده است. داعش بنا است به مرزهای ما برسد و نیروی زمینی باید خود را آماده کند. خیلی ها موافقت نمی کردند. می گفتند ارتش سازمان نشان دار است و نباید وارد شود. من نهایتا به همین مرد بزرگ متوسل شدم؛ گفتم حاج قاسم این گره به دست شما بازمی شود. زمینه ای فراهم کنید که نیروی زمینی بتواند ورود کند. خنده معروفش را به نمایش گذاشت. نگاه عمیقی به من کرد. بعد از مدتی دیدم مجوزی صادرشد که نیروی زمینی یک تعدادی از نفرات را قرار شد بفرستد. ما تکاوران نیرو مخصوص را آماده کردیم و فرستادیم و در مرحله بعدی ادامه پیدا کرد و توپخانه ها را فرستادیم.

فرمانده پیشین نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ارتباط نزدیک ارتش و نیروهای قدس ادامه داشت»، افزود: آنقدر داوطلب زیاد بود که جواب‌گوی درخواست ها نبودیم. به هر پادگانی می رفتیم با یک گونی از درخواست ها برمی گشتیم و ارتش با همه ظرفتیش آماده بود تا در این عرصه وارد شود، اما صلاحیت، قابلیت و توانمندی که حاج قاسم داشت و در منطقه ایجاد کرده بود، ضرورتی برای ورود نیروهای بیشتر به منطقه نداشت. اما این توانمندی در ارتش و سایربخش های سپاه هم بود.

امیر پوردستان در ادامه درباره کمک های خلبان های هواپیمای 330 در مبارزه با داعش در سوریه و عراق  گفت: انصافا خلبان های شجاع نیروهای هوایی درعصه های مختلف وارد شدند. افتخار داشتیم در جلسه ای خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شدیم؛ فرمودند خلبان ها آنقدر درخواست شخصی برای حضور در سوریه و عراق به من می دهند که من واقعا مانده ام. در بخش هایی حاج قاسم ضرورت احساس کردند که جنگنده ها وارد شوند. در استان دیاله چندمورد خلبان ها رفتند و بمباران هایی انجام دادند.

وی ادامه داد: یک نوبت هم بنا شد داعش به سامرا حمله کند و دفاع مقداری متزلزل شده بود به خلبان ها آمادگی داده بود. اما هوای فضای سپاه که ورود کرد، حمله را خنثی کرد و نیازی به ورود جنگنده های ارتش نبود، اما در بخش های لجستیکی و امداد رسانی و جابه جایی مهمات و نفرات آنهم در شرایطی که فرودگاه دمش اطرافش پر از نیروهای داعش بود. الان هواپیماها را ببینید خیلی از جاهای هواپیما به خاطر گلوله هایی که خورده اند سوراخ شده اند. خلبان بدون چراغ راهنما و بدون اینکه کسی خلبان را هدایت کند می نشست و مهمات و نفرات را پیاده می کرد و مجدد بازمی گشت. در بخش محاصره برخی روستاها ، هیچ کس نمی توانست به آنها کمک بکند. این خلبان های لجستیکی نیروهای هوایی بودند که در آن شرایط آب و غذا و امکانات برایشان می ریختند و نزدیک به چندماه این روستا ها در محاصره توانستند مقاومت کنند.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی بیان کرد:  8 نفر از تکاورهای ما شهید شدند. برای هماهنگی ما با حاج قاسم بود تا در مرزها مستقر شوند و و این تجریبات را بگیرند  تا در نیروی زمینی در همه زمینه ها آموزش بدهیم. چون احساس می کردیم داعش قرار است نزدیک مرزهای ما بیاید و تا حدودی هم آمده بود. وقتی اینها به سوریه رفتند و حاج قاسم اینها را برانداز کرد دید اینها آدم های توانمندی هستند و هر کدام چند حرفه بلد هستند. گفتند نه اینها نباید پخش شوند. خودشان باید تیپ تشکیل بدهند. بچه های تکاور خودشان کادر یک تیپ شدند که ما اسمش را مالک اشتر گذاشتیم و با نیروهای فاطمیون این ظرف پر شد. در منطقه حلب به اینها مرز داده شد.

وی افزود:در بیستم فرودین سال 94 النصره با 4 هزار نیرو به اینها حمله کرد. این بچه ها چنان مقاومتی کردند که سردار استوار به من گفت بچه های شما فتح المبین دیگری اینجا اجرا کردند. در ان عملیات ابتدا چهارنفر از بچه های ما شهید شدند. بعد دو نفر و بعد هم یک نفر و روز بعد یک نفر دیگر. من درخواست داشتم که بار اول خودم بروم. اما دستور ستاد کل نیروهای مسلح بود که به نفرات اول اجازه نمی دادند بروند. اما ظرفیتی در مجموعه نیروی زمینی اجرا شد که احساس می کردیم هم در جغرافیای خودمان و هم جغرافیای خارج از کشور از هر نظر آمادگی مقابله با داعش را داریم.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره نگاه راهبردی سردار سلیمانی در عرصه مدیریت صحنه میدانی مقاومت گفت: نظامی ها اصطلاحاتی دارند؛ مثلاً ما خلبانی به نام شهید محمود اسکندری داریم که می گویند هر 150 سال یک خلبان به این شکل می آید. من  اعتقادم این است که هر 200 سال یک قاسم سلیمانی می آید. اینقدر این انسان جامع الاطراف بود. وقتی او رابا باقی چهره های جهانی و نظامیان قدیمی  مثل ناپلئون بناپارت و مونت گومری مقایسه می‌کنیم، او یک سر و گردن از همه اینها بالاتر بود. او یک نظامی تمام عیار و در عین حال یک دپیمات قوی بود؛ طوری با رجال سیاسی منطقه رفتار کرد که آنها را با خود همراه کرد. قدرت و قوتی که در نظامی گری داشت در حوزه دیپلماتیک هم داشت. او به مسعود بارزانی اخطار می دهد که داعش بعد از موصل سراغ شما هم می آید و او می گوید چنین اتفاقی نمی افتد. دو هفته بعد مسعود بارزانی دست نیاز به سوی حاج قاسم دراز می کند.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش با تاکید بر اینکه سردار سلیمانی کسی بود که توانست پوتین را متقاعد کند تا نیروهایش را بیاورد، اظهار کرد: یک دیپلمات قوی مثل حاج قاسم باید شرایط منطقه را آرام کند و این بعد عنصر فرهنگی حاج قاسم است. او یک عنصر فرهنگی بود. داعش جنگ نبود بلکه فتنه بود؛ به گونه ای بود که نیروها را به خطا می انداخت مثل زمانی که در صدراسلام طرف خدمت حضرت علی آمد و گفت ما در جنگ تردید داریم؛ هر دو طرف صدای اذان و اسلام بلند است؛ جنگ داعش اینگونه بود. او با کار فرهنگی توانست نیروهای بیرون از جغرافیای ایران را جذب کند و روشنگری کند تا مبادا به سوی داعش جذب شوند. او یک فرمانده جامع الطراف بود که هر 200 سال شاید یکی شبیه او بیاید.

امیر پوردستان درباره اینکه آیا تغییر راهبرد ارتش به آفندی با تحولات اخیر منطقه نسبتی دارد، اظهار کرد: ارتش متناسب با تهدیدات، قابلیت های عکس العمل دارد. یعنی ارتش هم قابلیت های پدافنی دارد و در حوزه های آفند کار می کند؛ یعنی متناسبت با تغییرات ارتش ظرفیت های مناسب را در خود ایجاد کرده است و ماموریتی که به او ابلاغ می شود در حوزه جغرافیای داخلی و یا خارجی را انجام می دهد. ارتش این قابلیت را دارد که دست بلند نظام در حوزه هوایی، دریایی و زمینی باشد.

وی در پایان درباره تهدیدات اخیر آمریکایی ها خاطرنشان کرد: احساس می کنم یک جنگ روانی است. آنها نگران بودند به خاطر سالگرد حاج قاسم تحرکاتی از سوی نیروهای ما باشد. از طرفی بخشی از نیروها را از عراق و افغانسان به خاطر امنیت  خارج می کنند. آمریکایی‌ها در شرایطی نیستند که بخواهند جبهه جنگی را باز کند، اما من این را به ملت شریف عرض می‌کنم که تمامی حرکت ها در منطقه و خارج از منطقه رصد و تحلیل می شود و متناسب با این حرکت های ظرفیت های آفندی لازم اتخاذ می شود و مردم مطمئن باشند فرزندان سرباز و بسیجی‌شان غافلگیر نخواهند شد و اگر دشمن بخواهد حرکتی کند او را از کرده اش پشیمان می کنیم

درگیری مسلحانه ارتش با عناصر نفوذی | ۴ نفر دستگیر شدند

امیر سرتیپ دوم محرم صادقی فرمانده تیپ ۲۶۴ نزاجا گفت: مرزداران ارتش با عناصر نفوذی که قصد ورود به مرزها را داشتند درگیر شدند.

ارتش

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، امیر سرتیپ دوم محرم صادقی اظهار داشت: مرزداران ارتش با عناصر نفوذی که قصد ورود به مرزهای غربی را داشتند درگیر شدند.

وی افزود: طی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی مرزداران تیپ ۲۶۴ متحرک هجومی نزاجا مستقر در مرزهای غربی کشور در منطقه عملیاتی فکه، بامداد ۱۲ دی ماه در درگیری مسلحانه با عناصر بیگانه که قصد نفوذ به داخل خاک ایران را داشتند تعداد ۴ نفر دستگیر و عده‌ای از آنان زخمی شدند.

سرتیپ دوم فرمانده تیپ ۲۶۴ نزاجا تصریح کرد: همچنین در این درگیری چند قبضه اسلحه کلاشینکف و مقداری مهمات کشف و ضبط شد.