صلوات

❤️اَللّهمّ صلِّ علی محَمّد وآل مُحَمَّد

بازآماد یک فروند جنگنده میراژ


بازآماد یک فروند جنگنده میراژ

یک فروند جنگنده میراژ توسط متخصصان پایگاه شهید حبیبی ارتش زهام مشهد بازآماد (اورهال) شد.

به گزارش مشرق، یک فروند هواپیمای میراژ توسط کارشناسان و متخصصان جوان پایگاه شهید حبیبی زهام مشهد برای اولین بار بدون حضور پیشکسوتان در این کلاس بازآماد (اورهال) شد.

بیشتر بخوانید:

ساخت جنگنده سنگین در ارتش آغاز شده است

این هواپیما یکی از پیشرفته‌ترین هواپیماهای حال حاضر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که از لحاظ فنآوری در نسل چهارم قرار گرفته و رادار این پرنده دارای قابلیت‌های فراوانی نظیر رهگیری و شناسایی اهداف زمینی، هوایی و همچنین شناسایی اهداف دریایی است.

کلیه سامانه‌های اویونیک، پیشرانه و نیوماتیک این هواپیما به دست توانای کارکنان سختکوش و متعهد بخش بازآماد (اورهال) پایگاه شهید حبیبی زهام، تعمیر و بصورت صددرصد عملیاتی شده است.

به گفته فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد، این هواپیما با صرف حدود ۲۰ هزار نفر ساعت کار مفید و پس از انجام یک پروسه پیچیده فنی بازآماد شده و در رده عملیاتی نیروی هوایی ارتش قرار گرفت.

جزئیات مهم از موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نیروی زمینی ارتش


جزئیات مهم از موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نیروی زمینی ارتش

ایرنا نوشت: فرمانده نیروی زمینی ارتش از تست موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نیروی زمینی ارتش در یکی از مناطق کشور خبر داد.

 امیر سرتیپ کیومرث حیدری در حاشیه دومین جشنواره ملی ایده پردازی شهید نامجو نزاجا که صبح یکشنبه در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد، با اشاره به توانمندی نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه، راکت اندازها و راکت‌ها  به خبرنگاران اظهار داشت: هم‌اکنون که با شما صحبت می‌کنم یگان موشکی نزاجا در یکی از مناطق کشور در حال تست موشک با برد ۳۰۰ کیلومتر هستند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: این موشک در رده برد متوسط نزاجا است که امروز به لحاظ دقت و قدرت این اندازه‌گیری می‌شود.

سرتیپ حیدری در خصوص مختصات عملیاتی این موشک گفت: این موشک از قابلیت‌های نقطه زنی، هوشمندی و اتوماسیون برخوردار و آماده دفاع از مرز و بوم جمهوری اسلامی ایران را در شرایط جوی مختلف دارا می باشد.

وی گفت: تلاش می‌کنیم تا تسلیحاتمان در این حوزه اولا هوشمند و ثانیا از قابلیت اتوماسیون برخوردار باشند و ثالثا نقطه زن باشند.

جزئیات مهم از موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نیروی زمینی ارتش

۲۸ طرح لبیک در دستور کار نیروی زمینی ارتش است

 سرتیپ کیومرث حیدری صبح یکشنبه در دومین جشنواره ملی ایده‌پردازی شهید نامجو نزاجا در ستاد فرماندهی این نیرو اظهار کرد: امروز نیروی زمینی ۲۸ طرح لبیک را که هر کدام جامعه هدف خود را مدنظر دارد، در دستور کار قرار داده است.

بر اساس گزارش ایرنا، فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه نیروی زمینی در راستای حرکت بر مرز علم و دانش و رسیدن به جایگاه دانش‌بنیان تلاش می‌کند، افزود: این جشنواره توسط دفتر مطالعات و تحقیقات راهبردی نیروی زمینی در راستای تقدیر از نخبگان و ایده‌پردازان نزاجا برگزار شده است.

حیدری گفت: نیروی زمینی ارتش امروز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری و ایده‌پردازان نخبه، متناسب با نیاز عملیاتی امروز تلاش می‌کند تا یگان‌ها را از تحرک و کارآمدی لازم جهت مقابله با تهدیدات نوین آماده کند.

وی با بیان اینکه برای جنگیدن و دفاع اثربخش از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید به انواع علوم مجهز شد، گفت: طبق یکی از طرح‌های لبیک در نیروی زمینی، توجه ویژه‌ای به کارکنانی که دارای ایده های نو و مخترع و منشاء حرکات جدیدی هستند، کردیم.

 فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: همچنین با دانشگاه‌های کشور ارتباط علمی برقرار کردیم و امروز در جشنواره شهید نامجو با طرح لبیک یا امام باقر(ع) به تمام کسانی که در بعد علم و اختراعات با نیروی زمینی همکاری داشتند، ادای احترام کردیم.

امیر حیدری گفت: ما ۲۸۶۰ مقاله در زمینه علوم نظری، صنعتی، تحقیقاتی و فناوری که همه در لبه دانش بودند، را جمع آوری کردیم و از بین آنها تعدادی را به عنوان نقطه ایده‌های برتر پذیرفتیم و تلاش می‌کنیم این ایده‌ها را در بخش دفاعی نیروی زمینی وارد عمل کنیم و از این ایده‌ها بهره‌مند شویم.

دومین جشنواره ملی ایده پردازی و نمایشگاه دستاوردهای علمی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح یکشنبه با حضور دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، سرتیپ محمد حسین باقری معاون آموزش و پژوهش ستاد کل نیروهای مسلح، سرتیپ علیرضا شیخ معاون تربیت و آموزش ارتش، سرتیپ دوم بهروز دولتشاهی رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات نیروی زمینی ارتش، سرتیپ دوم شهرام حسن نژاد فرمانده یگان پهپاد حضرت ولیعصر (عج) نیروی زمینی ارتش، سرتیپ دوم پزشک بهزاد موذنی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش، سرتیپ دوم علی اوجاقی فرمانده دانشگاه افسری امام علی (ع) و جمعی از فرماندهان و محققان نیروی زمینی ارتش در ستاد فرماندهی نیروی زمینی ارتش برگزار 

نیروهای مسلح ایران؛ قدرت جهانی در حوزه پهپادی


سید عبدالرحیم موسوی نمایه

فرمانده کل ارتش گفت: نیروهای مسلح کشور از جمله ارتش جمهوری اسلامی ایران به لحاظ توان پهپادی به یک قدرت جهانی تبدیل شده‌اند.

به گزارش مشرق بنا به اعلام دفاع‌پرس، «سید عبدالرحیم موسوی» در خصوص برگزاری رزمایش‌های اخیر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، گفت: ارتش و سپاه طی هفته‌های گذشته چندین رزمایش را برگزار کردند تا قدرت و آمادگی رزمی خود را به توان صد درصدی برسانند تا اگر کار غیرعاقلانه‌ای از سوی دشمن سر زد، بتوانند به‌موقع، محکم، سریع و قاطع پاسخ دهند.

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی در این مدت رزمایش پهپادی، رزمایش دریایی و رزمایش زمینی را با موفقیت انجام داد که در رزمایش سمنان بخشی از توان پهپادی ارتش جمهوری اسلامی به نمایش گذاشته شد.

بیشتر بخوانید:

جنگنده کوثر در مسیر تولید انبوه/ به زودی هواپیمای رادارگریز خواهیم ساخت

فرمانده کل ارتش ادامه داد: پهپادها امروز در منازعات و عملیات‌های رزمی به دلیل تنوع توانایی‌ها و تعدد و ارزان بودن نسبت به سایر تجهیزات نقش تعیین‌کننده‌ای پیدا کرده‌اند و امروز نیروهای مسلح نیز در این حوزه گام‌های بلندی برداشته‌اند.

موسوی با اشاره به توان پهپادی نیروهای مسلح، تصریح کرد: در سال‌های اخیر، به‌ حمدالله نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله ارتش در حوزه سامانه‌های پهپادی به یک قدرت پهپادی جهانی تبدیل شده‌اند و در روزهای اخیر بخشی از این توانمندی‌ها به نمایش گذاشته شد که از این توان گسترده، متنوع و متعدد در زمان خودش استفاده خواهیم کرد.

وی همچنین با بیان اینکه کشور ما یک کشور اقیانوسی است که در مجاورت دریا قرار دارد، اضافه کرد: طبیعتاً در چنین شرایطی باید برای حفظ منافع ملی‌مان خیلی زودتر از این‌ها وارد عرصه دریا می‌شدیم؛ البته چندین سال است که نیروی دریایی راهبردی ارتش حضور مستمری در آب‌های آزاد و بین‌المللی دارد؛ لذا جهت بهره‌گیری از توان پشتیبانی در آب‌های آزاد به وجود یک ناوبندر که بتواند همچون یک پایگاه شناور در آب‌های آزاد مستقر باشد، نیاز داشتیم.

فرمانده کل ارتش افزود: ضرورت بهره‌گیری از یک پایگاه دریایی سبب شد تا ناوبندر مکران ساخته شود و این ناوبندر در واقع مجموعه‌ای از توانمندی‌های رزمی و پشتیبانی رزمی را در خود دارد که هم قادر به انجام کارهای اطلاعاتی است و هم بنا به نیاز می‌تواند محل پرتاب انواع موشک و پهپاد و همچنین محل پرواز بالگردها باشد؛ این پایگاه متحرک دریایی همچنین می‌تواند شناسایی کاملی را از هر نقطه‌ای که نیاز باشد، انجام دهد.

 موسوی با بیان اینکه ساخت اولین ناوبندر در واقع یک اتفاق راهبردی در بخش دریایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اظهار داشت: ناوبندر مکران قادر است به تمام ناوگان دریایی جمهوری اسلامی ایران آب، سوخت، غذا، خدمات بهداشتی و پشتیبانی‌های تعمیراتی ارائه دهد